Algemene voorwaarden

 

Laatste update: 25 juni 2020

Artikel 1 – Definities

Hieronder een beschrijving van de volgende voorwaarden:

1. Bedrijf: L-mobi sales & marketing team.
2. Klant: De persoon die goederen bij L-mobi sales & marketing team koopt tegen betaling.
3. Website: https://lmobi-simonly.nl.
4. Verzending: Het verzenden van bestelde - en betaalde producten naar de klant.
5. Levering: De levering van gekochte en betaalde producten naar het opgegeven adres van de klant.
6.Bedenktijd: Een gespecificeerde periode na een aankoop wanneer de koper kan kiezen om een aankoop te annuleren en geleverde goederen te retourneren.
7. Retourneren: Bestelde en betaalde producten terugsturen naar L-mobi sales & marketing team.
8. Klachten: Ontevreden over de staat van de goederen die bij L-mobi sales & marketing team of de klantenservice van zijn besteld.
9. Terugbetalingen: De terugbetaling aan de klant van het overgedragen bedrag aan L-mobi sales & marketing team.

Artikel 2 – Algemeen

2.1 Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van L-mobi sales & marketing team.

Tenzij L-mobi sales & marketing team schriftelijk akkoord gaat met een andere voorwaarde. De klant kan geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen aan overeengekomen afwijkingen.

2.2 Prijs

De prijzen genoemd in de artikelen zijn in euro`s en inclusief BTW. Na een bestelling ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail met de totale kosten, inclusief verzendkosten.

2.3 Bestelling

De verkoop van een artikel komt tot stand na acceptatie van de bestelling en bevestiging via e-mail. De orderbevestiging is ook de factuur.

2.4 Weigering

De verkoper kan een bestelling beëindigen of een koper weigeren zonder opgaaf van redenen.

2.5 Betalingstermijn

Er is geen betalingstermijn: Het door u gekozen bedrag wordt maandelijks automatisch afgeschreven door het opgegeven IBAN rekening nr.

2.6 Nederlandse wet

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing.

Artikel 3 - Betalingen

3.1 Betalingen bij L-mobi sales & marketing team.

Bij L-mobi sales & marketing team streven we naar een snelle verwerking van uw bestelling. De duur van het verwerken en verzenden van de bestellingen van onze klanten is tussen 1-2 werkdagen. Om uw winkelervaring zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij onze klanten de volgende betaalmethoden:

Automatisch incasso

3.2 Veilig betalen

Door de bovengenoemde betaalmethoden (artikel 3.1) te gebruiken, kunnen onze klanten hun bestellingen op een veilige en gemakkelijke manier betalen. Automatisch incasso diensten zijn beschikbaar voor alle klanten met een Nederlandse IBAN rekening nummer.

3.3 Terugbetalingsproces

Na ontvangst van de geretourneerde producten in de juiste staat, zal L-mobi sales & marketing team het betaalde bedrag terugbetalen aan de klant. De terugbetaling wordt gestort op het bankrekeningnummer waarmee de producten zijn gekocht. De terugbetaling termijn is maximaal 30 dagen.

Artikel 4 – Verzending & Levering

4.1 Verzendkosten

L-mobi sales & marketing team berekent één zone aan verzendkosten:

Zone 1 - Bestellingen binnen Nederland: er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

4.2 Levertijden

L-mobi sales & marketing team streeft naar een levertijd van 1-3 werkdagen. Tijdens feestdagen en andere feestelijke dagen kunnen onze levertijden afwijken. Wanneer we vertraging hebben dan zullen we de klant per e-mail informeren.

Artikel 5 – Retourneren

5.1 Ruil- en retourvoorwaarden

Na ontvangst van uw bestelling geeft L-mobi sales & marketing team u 14 dagen bedenktijd met terugkoop garantie. Als u niet tevreden bent kunt u de aankoop ruilen of retourneren binnen deze opgegeven periode. L-mobi zal de simkaart bij retour de simkaart blokkeren. De simkaart kan dan niet meer worden gebruikt en hoeft ook niet meer worden terug gestuurd. Alleen ingeporteerde nummers kunnen bij retour worden meegenomen naar een andere provider. L-mobi sales & marketing team behoudt zich het recht voor om retourverzoeken te weigeren als het niet aan de voorwaarden is voldaan.

5.2 Retourformulier

Om gekochte producten te retourneren dient de klant het retourformulier in te vullen.

U kunt het retourformulier hier downloaden.
Wanneer L-mobi sales & marketing team het retourformulier heeft ontvangen, wordt de simkaart geblokkeerd en stoppen we de incasso dienst.

5.3 Retourperiode

Zoals vermeld staat in artikel 5.1, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om bestellingen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen te retourneren.

5.4 Retouradres

De koper is verantwoordelijk voor het juist invullen van het retourformulier. Retourformulier kan via email CS@l-mobi.nl naar ons worden verstuurd.
Indien nodig geeft u duidelijk aan als u uw mobiel nummer wilt uitporteren.

5.6 Terugbetalingen

Klanten ontvangen een bevestiging per e-mail wanneer wij het retourverzoek hebben ontvangen en verwerkt. . De terugbetaling zal binnen 30 dagen worden verwerkt.

Artikel 6 – Klachten

6.1 Klacht over een artikel

Als u een klacht heeft over de ontvangen producten of onze diensten, neem dan contact met ons op via onze e-mail: cs@l-mobi.nl of Whatsapp service +31617112345. Na het uitleggen van uw klacht neemt onze klantenservice zo snel mogelijk contact met u op voor een passende oplossing.

Artikel 7 - Aansprakelijkheid

7.1 Elke aansprakelijkheid van L-mobi sales & marketing team en van werknemers en producten van L-mobi sales & marketing team voor alle schade, van welke aard dan ook, direct of indirect, inclusief bedrijfsschade, gevolgschade, schade aan roerende of onroerende zaken of aan personen, is uitdrukkelijk uitgesloten. L-mobi sales & marketing team is ook niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door derden bij de uitvoering van de overeenkomst.

7.2 L-mobi sales & marketing team aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van L-mobi Mobile B.V producten.

7.3 Iedere aansprakelijkheid van L-mobi sales & marketing team jegens de koper is in ieder geval beperkt tot het maximale factuurbedrag dat de koper aan L-mobi sales & marketing team verschuldigd is.

7.4 Voor misverstanden, verminking, vertragingen of onjuiste verzending van bestellingen en communicatie als gevolg van het gebruik van internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en L-mobi Mobile B.V of tussen L-mobi Mobile B.V en derden, voor zover het betrekking heeft op de relatie tussen u en L-Mobile B.V, is L-mobi Mobile B.V niet aansprakelijk, tenzij voor zover er sprake is van opzet of grove nalatigheid van L-mobi Mobile B.V.

7.5 L-mobi sales & marketing team is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van https://lmobi-simonly.nl en voor technische of elektronische fouten in de online aanbiedingen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2024 L-mobi prepaid Sim Only | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel